TV EMISIJE O NAMA – SA NAMA

Razne aktivnosti kojima se bavimo su zabeležile i TV kamere. Snimljeno je više emisija samo o našem klubu a bili smo i aktivni učesnici raznih serijala vezanih za prirodu, sport i očuvanje prirode.

SASVIM PRIRODNO – DVA LICA REKE DRINE sa JOVANOM MEMEDOVIĆEM

Sa Jovanom Memedovićem smo, 2019, išli rekom Drinom i tada je nastao serijal od šest epizoda emisije „Sasvim prirodno“ pod nazivom „Dva lica reke Drine“.

“U ovom serijalu smo veslali celom dužinom Drine, osetili njenu tišinu, brzinu, snagu i surovost…Reka pštuje hrabre i odnosi neposlušne…” rekao je Jovan Memedović.

Cilj ovog serijala je da se pored prirodnih lepota reke Drine i njenog priobalja vidi i priroda ljudi koji svojim nemarom zagađuju prirodu. Ovo je naš doprinos razvoju svesti o značaju svakog čoveka u zaštiti i očuvanju prirode i lepota naše zemlje.

STARA PLANINA – VISOČICA

U aprilu mesecu 2015. bili smo na Staroj planini i tom prilikom ispitali ponovo mogućnosti predivne reke Visočice i njenog toka na najinteresantnijem delu. Prošlog puta probali smo samo kajake a ovaj put smo se spustili i raft čamcem i videli šta sve ovaj predivan krajlolik i jedna od njenih reka mogu pružiti rafterima  iz cele Srbije. Pokušaćemo u narednom periodu da ovu reku uvrstimo u deo obaveznog takmičenja u toku godine, i na taj način proširimo mogućnosti naše prelepe zemlje i njenih divljih vodotokova za bavljenje ovim ekstremnim sportom. Ima prelepih deonica na kojima se mogu postaviti interesantne staze. Šta su o ovoj našoj ekspediciji pisali na mnogim sajtovima i u lokalnim novinama i časopisima možete videti u sledećim člancima.

ČITANJE REKE – VISOČICA

ČITANJE REKE – JERMA

ČITANJE REKA – JERMA II DEO

SOS KANAL – O LIMANU

VOGA LONGA VENECIJA

Regata Voga Longa Venecija je regata koja se organizuje u Veneciji u znak podrške gondolijerima u znak protesta protiv potrebe motornih čamaca. Duga je 32km. Učestvovali smo više puta, a 2011. je sa nam pošao i Jovan Memedović sa ekipom svoje emisije “Sasvim prirodno”

POPLAVE U OBRENOVCU

2014. će ostati zapamćena po katastrofalnim poplavama koje su zadesili našu zemlju. Članovi Limana su pokazali šta znači biti sportista. šest dana i šest noći smo bili prisutni i trudili se da pomognemo ljudima u poplavljenom Obrenovcu.

Sa nama bila ekipa Norveške televizije

RTS NS KLUB LIMAN – SREBRO ZA JUNIORE

RTS NS KLUB LIMAN -EVROPSKO PRVENSTVO SLOVENIJE – SREBRO

SVETSKI RAFTING KUP – ZUBIN POTOK

STUDIO B – NSK LIMAN

KCN – NSK LIMAN

RTS – NSK LIMAN -I MESTO EKIPNO PRVENSTVO SRBIJE

NOVOSADSKA TV -VLASINSKA REGATA 2014.

VLASINA 2013 – JOVAN MEMEDOVIĆ

BEOGRADSKA HRONIKA – NSK LIMAN

BUGARSKA – REKA STRUMA

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial