TRENINZI

Od 1 marta 2024. naši takmičari su počeli da treniraju veslanje i rafting na vodi svakodnevno, naš trener Bane Podovac je zakazao termine treninga četiri puta nedeljno a naši reprezentativci seniori Limana koji će nas predstavljati na Evropskom prvenstvu ove godine treniraju svakodnevno.

Treninzi

NSK Liman je jedan od osnivača Rafting Saveza Srbije i organizator prvog međunarodnog rafting takmičenja u Srbiji 2007. na Limu na stazi Kumanica i svih ostalih međunarodnih takmičenja u Srbiji do sada. Od tada do danas je učesnik svih zvaničnih rafting takmičenja u zemlji i velikog broja takičenja u inostranstvu. Osvajač je niza medalja u sportskim rafting takmičenjima.

Liman je primljen u Veslački savez Srbije kao punopravni član 2011. a od 2012. godine nastupa na državnim prvenstvima u takmičenju na veslačkim ergometrima u zimskom periodu, dok u letnjem periodu nastupa takođe na Prvenstvu Srbije i svim ostalim takmičenjima u disciplinama za koje trenutno raspolaže sa čamcima i to u skifu i u dvojcu bez kormilara, u Veslački savez Beograda naš klub je primljen 2015.

Treniramo veslanje na mirnim i na brzim vodama.

MIRNE VODE

AKADEMSKO VESLANJE:

SKIF, DVOJAC, ČETVERAC, OSMERAC

sa skul i rimen veslima

KAJAK / KANU

turno veslanje

Dogovorite se sa instruktorom!

BRZE VODE

Treniramo na brzim vodama II, III i IV klase:

KAJAK / KANU i RAFTING

Dogovorite se sa instruktorom!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial